ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26
  • ECLER ALMA 26

Cere mai multe informatii despre ECLER ALMA 26 la numarul de telefon 0766.332.366 sau discuta pe forumul Poweraudio.

Preţ: 3.360,41 Lei
Fără TVA: 2.823,88 Lei
Livrare in 2-3 zile
Producător: Ecler
Cod produs: ECLER ALMA 26
Puncte de recompensă: 65
-
+

ECLER ALMA 26 DSP

Este un procesor digital in format standard de 19" /1U. Pachetul include si software-ul de control.
Procesorul este dotat cu: 2 intrari, 6 iesiri, control de nivel si mute, inversor de faza, delay, crossover cu panta ajustabila, compressor , limiter si EQ parametric. Pe langa aceste functii , mai este prezent si un generator de semnal pentru teste audio. Este disponibila si o functie de protejare prin parola a sistemului pe mai multe nivele de acces. Afisaj grafic si control in timp real prin intermediul computerului . Interfata de control prin cablu USB compatibil cu orice calculator care ruleaza Windows 98 sau orice alta versiune ulterioara a acestuia (ME, XP, Vista, windows 7, 8, 8.1 etc.).

Acest procesor a fost proiectat pt utilizare "stand alone" in rack, functioneaza complet independent de amplificatoare.

Ce ofera acest sistem?
Flexibilitate completa pe un procesor audio 2 IN / 6 OUT. fiecare iesire este rezultatul aplicarii urmatoarelor procese asupra oricarei dintre cele 2 intrati prezente.

* Controlul nivelului .
* Separarea canalelor.
* Egalizare parametrica
* Delay (intarziere pt a compensa distanta de emisie la hornuri)
* Compressor/limiter
* Muting si inversor de faza

Sunetul acestui DSP este exact asa cum ne-a obisnuit Ecler. Transparent, dinamic, precis, fara stridente sau distorsiuni. Vu-Metrele analogice isi fac treaba excelent, semnalizand orice depasire a nivelului de intrare sau iesire, cu mare acuratete.
Un mare avantaj al acestui procesor, la fel ca si la AMIC, este faptul ca are telecomanda si afisaj pe partea frontala, Orice modificare necesara in timpul functionarii este usor de implementat in procesor.
Oricare dintre parametrii utilizati in orice proces poate fi ajustat folosind butoanele si faderele virtuale de pe display-ul interactiv. Toate modificarile efectuate in software-ul de control, pot fi percepute in timp real.

Imediat ce sistemul este setat, puteti stoca parametrii pe procesor sau pe computer prin intermediul cablului USB furnizat.

Avantajul major al acestui procesor este interfata de control exceptional de intuitiva inspirata de la procesoarele din seria AMIC DSP. Folosind software-ul de control furnizat, un utilizator ce poseda cunostinte minime de audio poate configura un sistem complex cu usurinta.

Acest procesor este fabricat de catre ECLER in SPANIA.


Descarca fisa tehnica click to download pdf

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun