Comenzile pe site-ul nostru pot fi facute in doua moduri, avand un cont de client deja creat sau fara cont de client, in ambele cazuri fiind foarte usor si rapid procesul de comanda.

Pentru a incepe procesul de comanda, selecteaza produsul sau produsele dorite precum si cantitatea, dupa care apasa butonul "adauga in cos". Apasand butonul "adauga in cos" o sa apara in partea superioara a paginii, mesajul de Succes prin care sunteti anuntat ce produse ati adaugat in cosul de cumparaturi sau va ofera posibilitatea vizualizarii acestuia.

Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, puteti alege sa continuati cumparaturile sau sa plasati comanda prin intermediul butonului COMANDA, urmand cu mare atentie pasii urmatori:

Pasul 1: Optiuni pentru finalizarea comenzii (utilizatorii ce au deja cont creat pe site trebuie sa se logheze in contul de client, sau cei ce nu au un cont pot sa continue procesul de comanda)

Pasul 2: Detalii despre plata (introduceti numele complet, numarul de telefon, adresa de email pe care doriti sa primiti factura proforma precum si adresa la care locuiti)

Pasul 4: Metoda de livrare (se alege metoda de livrare, care momentan este una singura si anume prin curier rapid)

Pasul 5: Metoda de plata (momentan toate platile se pot face doar prin Ramburs, ceea ce ofera incredere deplina in produsele noastre). Dupa ce alegeti metoda de plata sunteti obligati sa cititi si sa bifati casuta cu termenii si conditiile noastre.

Pasul 6: Confirmarea comenzii (verificati suma totala de plata si confirmati comanda)

Pentru alte detalii puteti sa ne contactati zilnic in timpul orelor de program, la numerele de telefon afisate la sectiunea contact, sau prin intermediul formularului de contact. Un reprezentant al companiei noastre o sa raspunda in cel mai scurt timp posibil cererii dumneavoastra.