Termeni si conditii

- Prin plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului ON-Line: www.poweraudio.ro , clientul declara ca a luat la cunostinta, continutul termenilor si conditiilor de mai jos.

1. CONDITII PENTRU PRELUCRAREA UNEI COMENZI:

Plasarea unei comenzi prin intermediul platformei www.poweraudio.ro nu constituie obligatie de livrare pentru Poweraudio. Compania isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzilor dupa cum considera necesar. De asemenea , compania isi rezerva dreptul de a nu lucra cu numiti clienti.

Magazinul Poweraudio Romania este destinat in mod special profesionistilor din industria Pro audio. In acest sens, valoarea minima necesara pentru a putea fi procesata o comanda plasata prin intermediul magazinului nostru este de 100 lei + costuri de transport.

Sunt exceptate de la aceasta regula, urmatoarele produse:

- Kituri de reparatie (diafragme de orice fel)

- Difuzoare. (joase medii si inalte)

Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor in urmatoarele cazuri:

 - Date de facturare incorecte, incomplete sau false

 - Date de expeditie gresite sau incorecte

 - Atitudine nepotrivita in relatia cu operatorii Poweraudio Romania (amentintari, injuraturi, limbaj neadecvat)

 - Aveti in istoric, comenzi neridicate/refuzate/comenzi anulate dupa efectuarea expeditiei

 - Comenzi plasate la produse cu status: Indisponibil, stoc epuizat, stoc 0 , etc.

2.RETURURI

Legislatia (Ordonanta de urgenta 34/2014) prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Cumparatorul/Clientul suporta taxa de transport pentru retur.

Clientul/Cumparatorul este de acord ca returnarea banilor se va face numai prin virament bancar, in contul iban mentionat de acesta. Banii se vor returna in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului de catre Vanzator si verificarea starii produsului/produselor.

Cumparatorul/Clientul  se obliga sa ambaleze produsul/produsele corespunzator, pentru a nu fi deteriorate la transport.

Cumparatorul/Clientul  trebuie sa anunte telefonic sau prin email faptul ca doreste sa returneze in maxim 14 zile de la primirea coletului.

Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare sau montare impreuna cu factura in original sau copie.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

In cazul in care comanda a beneficiat de promotia "Livrare gratuita",cheltuielile de transport tur/retur vor fi suportate de client .

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional din vina producatorului sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In acest caz plata transportului va fi suportat de Poweraudio SRL.

Poweraudio SRL nu efectueaza servicii de transport, orice eventual defect cauzat de catre transportator/curier ii va fi imputat acestuia din urma. Poweraudio SRL nu este responsabil pentru nici un fel de daune/defecte cauzate de catre prestatorul de servicii de transport/curierat.

*Pentru a returna un produs, notificarea se va face in scris pe adresa de e-mail office@poweraudio.ro sau la numarul de telefon 0766332366, orice alta modalitate de a ne contacta NU va fi luata in considerare (ex:pagina de socializare Facebook).

Returul produselor aduse/importate/construite pe baza de comanda nu este posibil.

Returul produselor clasificate ca fiind consumabile nu este posibil. Aceste produse au o durata de viata limitata si/sau pot fi deteriorate in urma folosirii sau montarii improprii fara sa poata exista posibilitatea inspectarii de catre vanzator. Ex: Difuzoare a caror bobine nu pot fi inspectate pentru urme de incalzire excesiva sau lovire de piesele polare ca urmare a utilizarii gresite sau a abuzului.

In acest sens, returnarea urmatoarelor categorii de produse nu este posibila decat daca ambalajele prezinta sigiliul producatorului sau sigiliul poweraudio inca intact:


- Difuzoare (de orice tip)
- kituri de reparatie (de orice tip)
- Lampi si becuri
- Arome
- Lichide

- Vopsele

- Adezivi
 

Returul contravalorii produselor returnate se face exclusiv in contul bancar al clientului. In acest sens, se transmite cont in format IBAN. Ne rezervam dreptul de a refuza returul in cazul in care clientul furnizeaza contul IBAN al unei terte persoane.

3. COMENZI PT PRODUSE FURNIZATE PE BAZA DE COMANDA

Datorita numarului mare de produse listate si volatilitatii generale a pietei, preturile pentru produsele listate cu termen de livrare (se importa de la terti furnizori si nu se fla in depozitul Poweraudio Romania) pot, uneori, suferi modificari. In cazul in care pretul este diferit , acesta va fi comunicat clientului in prealabil inainte de a transmite mai departe comanda catre furnizor. In cazul in care clientul nu este de acord cu pretul actualizat, comanda se va anula.

Produsele listate ca fiind importate pe baza de comanda pot fi intre timp delistate de producator/scoase din productie sau au termen de livrare foarte lung din motive ce tin de lantul de aprovizionare al producatorului. Poweraudio nu poate urmari disponibilitatea tuturor produselor listate la terti furnizori in timp real, de aceea nu poate fi raspunzator pentru eventualele situatii in care produsul depaseste termenul de livrare sau nu poate fi livrat. In conditiile in care s-a perceput un avans, iar comanda intarzie peste 30 de zile, atunci avansul se returneaza integral. In situatia in care comanda nu poate fi livrata, aceasta se va anula.

Ultimul Update: 09.10.2017