Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
 • Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A

Cere mai multe informatii despre Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A la numarul de telefon 0766.332.366 sau discuta pe forumul Poweraudio.

Preţ: 5.900,00 Lei
Fără TVA: 4.957,98 Lei
Executat la comanda
Producător: Nexus-Acoustics
Cod produs: Nexus-Acoustics - Mobius SUB 15A
-
+
Acest produs are o cantitate minimă de comandat de 2

Nexus-Acoustics - Mobius Sub 15A

Mobius Sub 15A este primul model de subwoofer activ de serie lansat de Nexus-Acoustics dupa aproape 5 ani de proiectare, prototipare si rafinament. Prin acest produs, dorim sa aratam ca boxele active pot sa se apropie ca si performanta de solutiile clasice amplificate si procesate extern. La aproape 2 ani de la prezentarea prototipurilor la cel mai mare targ de echipamente audio, din lume , Prolight & Sound - Frankfurt, Nexus-Acoustics lanseaza proiectul Mobius.

Dezvoltarea platformei de amplificare si procesare este unul dintre elementele critice deoarece am dorit sa putem furniza o boxa capabila de calitate si presiune sonora exceptionala.

In acest moment, pe piata de echipamente pro audio nu se regasesc produse de acest gen. Majoritatea boxelor active de pe piata sufera de multiple compromisuri atat in ceea ce priveste componentele utilizate cat si in ceea ce priveste etajele de amplificare si procesare integrate. Filozofia Nexus-Acoustics este de a NU face compromisuri. Aceasta boxa a fost proiectata din start ca si o solutie de foarte inalta calitate si performanta, fara a fi necesara incadrarea in vreun buget de productie. Am mers din start pe cele mai bune componete disponibile pe piata , cele mai performante etaje de amplificare in configuratie BTL si cel mai avansat sistem de control de tip DSP proprietar. Componentele de foarte buna calitate in combinatie cu know-how-ul nostru au dus la aparitia unui produs cu adevarat revolutionar.

Boxa este de tip bass reflex , este activa si este dotata cu:

- un difuzor de 15" High-End cu sasiu de Aluminiu, Magnet NEO cu bobina de 4" si spider triplu

- Modul de amplificare este de cea mai buna calitate de pe piata, Powersoft (Made in Italy) si modificat conform specificatiilor Nexus-Acoustics

Amplificatorul intern contine 4 setari pentru diferite tipuri de operare:

1. - Lowpass 120Hz

2. - Lowpass 140Hz (Live)

3. - Lowpass 80Hz (Dj)

4. - Lowpass 100Hz (standard)

Acest model de subwoofer este exceptional de puternic si de eficient. este capabil sa ofere presiune sonora care rivalizeaza si chiar intrec solutii tehnice ce folosesc difuzoare de 18". Toate aceste performante sunt posibile intr-un volum ocupat incedibil de mic. O pereche de astfel de subwoofere impreuna cu topurile recomandate : Nexus-Acoustics - Mobius Top 12A vor fi capabile sa acopere spatii mari cu SPL ridicat. Dispersia este omnidirectionala.

 

Configuratie: 15" NEO driver (racire pe aer, Bobina 4")

- SPL maxim sustinut continuu 131dB in banda reprodusa

Sensibilitate: 98 dB/1W

Putere: 1000W RMS (boxa este activa)

Gama de frecvente: 38Hz-150Hz

Greutate: 27Kg

Dimensiuni: 450x600x570mm (Latime x Adancime x Inaltime) Boxele sunt dotate cu flanse de stativ M20, manere metalice si picioruse de cauciuc.

Pretul afisat este pentru o bucata. Cand comandati, treceti in formularul de comanda numarul de bucati dorite.

Comanda minima este de o pereche


Descarca fisa tehnica click to download pdf

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun