Tuffcab - Signal Red - 2.5Kg

Cere mai multe informatii despre Tuffcab - Signal Red - 2.5Kg la numarul de telefon 0766.332.366 sau discuta pe forumul Poweraudio.

Preţ: 380,00 Lei
Fără TVA: 319,33 Lei
Indisponibil momentan
Producător: Tuffcab
Cod produs: Tuffcab - Signal Red - 2.5Kg
-
+
Vopsea Tuff Cab  speciala pentru vopsirea incintelor acustice.
 
 
Tuff Cab este o vopsea profesionala produsa in Marea Britanie si distribuita de catre poweraudio (in calitate de unic distribuitor) in toata Europa de Est. Comportamentul, aspectul si finisajul este identic cu cel obtinut folosind Warnex.

Cantitate: 2.5Kg

Culoare: Signal Red (Rosu intens)

Tuff Cab este o vopsea Thixotropica, vascoasa, ideala pentru a fi aplicata folosind compresor sau Roller (trafalet). Datorita vascozitatii ridicate, finisajul isi pastreaza forma chiar si in urma aplicarii cu un trafalet, lasand in urma o textura foarte rezistenta la zgarieturi, cu un aspect profesional.

Finisajul este semiflexibil si foarte rezistent la zgarieturi. Durabilitatea este extrem de ridicata datorita formulei foarte avansate. Vopseaua este non toxica si ecologica, fiind bazata pe apa ca si solvent. Pentru aplicarea acesteie nu sunt necesare echipamente de protectie sau sisteme de ventilatie extractoare. Curatarea echipamentelor utilizate in procesul de vopsire se poate face foarte usor cu apa cat timp vopseaua nu este uscata.

Vopseaua a fost special proiectata pentru a fi aplicata pentru placi de lemn (PAL, MDF, Plywood, etc) Este o solutie ideala de finisaj atat pentru producatorii comerciali cat si pentru micii entuziasti care construiesc boxe in regim DIY.  Aspectul finisajului este satin semilucios.

Tuff Cab este dezvoltata pentru a fi aplicata direct pe lemn fara a fi necesar vreun primer inainte. 

Puterea de acoperire este de 2.5 metri patrati / Kg 
 

Un bidon de 5Kg contine aproximativ 5L de vopsea. Aceasta cantitate poate si suficienta pentru a acoperi pana la 8 incinte de 15"-18" de dimensiuni medii cu 3-4 straturi de vopsea. (Primul strat consuma cea mai mare cantitate de vopsea. cu cat se aplica mai multe straturi, cu atat finisajul va fi mai rezistent.)

Vopseaua este disponibila in bidoane de 2.5Kg, 5Kg si 25 Kg, si intr-o gama larga de culori.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun