PH-220
Vezi fisa tehnica PH-220

Description:
P Audio PH-220 este un horn complet rotativ de format mediu si frecvente inalte. Gura patrata permite o configuratie "rotativa". Modelul poate fi rotit intr-un camp fie de 90 de grade pe orizontala si 75 de grade pe verticala, fie pentru o acoperire nominala de 75 de grade pe orizontala si 90 de grade pe verticala. Zona gurii este suficient de larga pentru a asigura o incarcatura acustica excelenta pana sub 1000Hz. Modelul are un gat cu diametrul de 1 inch (25.4mm). Se monteaza prin fixare cu suruburi si este compatibil cu multe drivere din seriile PreNeu si BMD. Dimensiunile gurii ii permit sa fie utilizat in diverse aplicatii profesionale, precum sisteme de sonorizare pe doua sau trei cai de nivel inalt, precum si sisteme near field. Modelul este deasemenea ideal pentru a fi monitor de scena. Modelul este din aluminiu solid vopsit intr-o culoare neagra mata. Deoarece utilizeaza pentru montare un sistem standard de 1 inch de prindere cu suruburi, se poate folosi cu o varietate de drivere de compresie din industrie. O incarcatura acustica buna permite hornului sa fie utilizata pana sub 1200Hz.
Modelul poate fi folosit cu driverele de compresie profesionale BM-D440 - BM-D450 - PreNeo-450N - PA-DE34 (sau orice alt driver standard din industrie).

NOTA: Fisele tehnice sunt disponibile in format PDF. Programul Acrobat Reader este instalat pe majoritatea calculatoarelor, dar daca nu reusiti sa deschideti fisierele va rugam faceti click aici pentru a downloada gratis Acrobat Reader.

Adresa: Str. Grecescu Nr. 12, Drobeta Turnu Severin, Romania
Tel. 0742.070.470 , Tel./Fax 0252.310.272
E-mail: info@paudio.ro