The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

www.forum.poweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Mai 25, 2018 3:38 am


Ora este UTC + 2




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema amplificator
MesajScris: Mie Noi 09, 2016 1:41 pm 
Neconectat
User

Membru din: Mie Noi 09, 2016 1:35 pm
Mesaje: 1
Va salut, am un aplificator:
BW-4120C
Power source: 220-240V AC 50Hz
Power consumption: 240W
Output: 120W
Frequency response: 100Hz-16000Hz± 3dB
DISTORTION(THD): <0.3% at 1KHz, 1/3 rated output power
Output: 4-16Ω , 70V, 100Vr
Aux Output: 775mV/10KΩ
Input: Aux 1, 2: 250mV/10kΩ MIC1(unbalance), MIC2, 3(Balance): 3mV/600 Ω
S/N ratio: Mic 1, 2, 3>66dB Aux 1, 2>70dB
Tone control: Bass: ± 10dB at 10KHz Treble: ± 10dB at 10KHz
Protection: AC Fuse, DC Voltage, Overload and short circuit
Muting function: 0-30dB
Dimensions(W*H*D): 430*88*370mm
Net weight: 14kg

La acest amplificator am pus 2 boxe cu 3 cai(pe incinta scrie 200w, dar pe difuzoare nimic), functioneaza perfect, insa cand vreau sa dau mai tare, aproape de jumatate, amplificatorul intra in fault si piuie.
Mentionez ca in incinta difuzoarelor nu am gasit nici un fel de filtru sau ceva asemanator, sa fie de la asta?


Sus
   
 


 Subiectul mesajului: Re: Problema amplificator
MesajScris: Mar Noi 29, 2016 3:01 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Oct 21, 2006 6:26 pm
Mesaje: 1969
Localitate: Bucuresti, Drumul Taberei
Sa nu fi cuplat pe iesirea de linie de 70 sau 100V.

Niste poze ar fi de ajutor.

http://www.postimage.org

_________________
Repar Amplificatoare Profesionale De Putere: viewforum.php?f=64 Vind surse SMPS pentru amplificatoare: viewtopic.php?f=19&t=16990


Sus
   
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România