Poweraudio.ro - Cel mai mare distribuitor de Difuzoare Profesionale si echipamente audio din Europa de Est

Celestion

Celestion UK este unul dintre cei mai vechi producatoi de difuzoare din lume, cu o experienta de peste 90 de ani in fabricarea componentelor de inalta performanta destinate domeniului PRO audio. Celestion fabrica intreaga gama de difuzoare, de la drivere de compresie, pana la woofere de 21 de Inch.

Vezi produsele

Nexus-Acoustics

Nexus-Acoustics este un brand fondat de catre ing. Mircea Bartic in anul 2001, la Bistrita, in Romania cu scopul de a creea echipamente de sunet de foarte inalta performanta si calitate. Datorita refuzului de a face compromisuri, Nexus-Acoustics a acaparat piata de inalta clasa atat din Romania cat si din UE.

Vezi produsele

Oberton

Oberton este un producator de difuzoare fondat in Plovdiv, Bulgaria in 1989. Difuzoarele lor, fabricate manual, sunt niste capodopere ale designului industrial modern iar performantele acestora sunt exceptionale. Acest gen de companie nu are nevoie de marketing, produsele sale vorbind de la sine.

Vezi produsele

Tuffcab

Tuffcab este un brand de vopsea speciala pentru boxe de inalta calitate si rezistenta. Aceasta vopsea non toxica si cu rezistenta mecanica exceptionala este produsa in Marea Britanie si este importata si distribuita in Romania de catre Poweraudio. Vopseaua este disponibila intr-o gama variata de culori.

Vezi produsele
 

P-Audio

P-audio este la ora actuala unul dintre cei mai mari producatori de difuzoare profesionale din Sud-Estul Asiei. Cu un volum de productie de peste 2 milioane de unitati anual (in anul 2007), P-audio este principalul furnizor de difuzoare in regim OEM pentru o multitudine de producatori de boxe.

Vezi produsele

dB Mark

dB Mark este un brand aflat intr-o puternica ascensiune pe piata datorita raportului pret/calitate/performanta exceptional folosind componente de calitate si Chipuri DSP fabricate de catre Texas Instruments USA reprezentand o solutie tehnica ideala pentru procesarea sistemelor de sunet.

Vezi produsele

B&C Speakers

Fondata in 1946, B&C Speakers este una dintre cele mai mari si mai prestigioase companii producatoare de difuzoare profesionale. Mare parte din productia companiei este reprezentata de componente OEM pentru mai multe branduri audio profesionale de renume, existente pe piata actuala.

Vezi produsele

PKN

Fondata in Ungaria, in anii' 90, compania PKN are o lunga traditie in dezvoltarea si productia echipamentelor de amplificare de inalta performanta. Indiferent de aplicatie: Touring, Fixed, sau Rental, PKN are solutia ideala de amplificare cu o performanta si o fiabilitate exceptionala.

Vezi produsele

Faital PRO

Faital PRO este o marca de difuzoare profesionale de inalta performanta, produse in Italia. Cu o gama de produse extrem de larga de difuzoare dezvoltate, este capabila sa acopere toate domeniile de utilizare, inclusiv Hi-Fi si auto.

Vezi produsele

Poweraudio Systems

Amplificatoarele Poweraudio Systems sunt rezultatul unei colaborari dintre Poweraudio Romania si un partener din Marea Britanie. Aceste produse au un raport pret/performanta exceptional si vin ca si o solutie concurenta pentru marcile consacrate de amplificatoare de pe piata.

Vezi produsele

Fane

Fane Acoustics UK este un producator Britanic cu o vasta experienta in productia de difuzoare profesionale. Produsele lor au un raport pret performanta excelent si se preteaza foarte bine pentru repararea sau upgradarea unor boxe deja existente.

Vezi produsele

Klotz

Klotz este unul dintre liderii mondiali din domeniul productiei de cabluri audio. Cu o fabrica de ultima generatie situata in Vilchband, Germania si cu o oferta extrem de bogata, asigura solutii tehnice pentru absolut orice tip de conexiune analogica sau digitala intalnita in domeniul PRO Audio-Video.

Vezi produsele

Beyma

Din 1969, Beyma Acustica proiecteaza si produce la fabrica din Valencia, Spania, o gama larga de difuzoare pentru aplicatii profesionale. Datorita gamei largi de produse, veti gasi cu siguranta un transductor potrivit, indiferent de aplicatie.

Vezi produsele

Neutrik

Neutrik AG, cu sediul in Lichtenstein, este unul dintre cei mai importanti producatori de conectica audio/video si solutii de interconectare atat analogice cat si digitale. Produsele acestei companii sunt de calitate superioara. Gama larga aflata in productie acopera toate nevoile din domeniul profesional.

Vezi produsele

RCF

RCF este unul dintre producatorii de inalta clasa de difuzoare si boxe profesionale care au sediul in Italia. Cu o traditie ce se intinde pe mai multe decenii, aceasta companie este responsabila pentru o multitudine de produse inovatoare de inalta performanta si calitate.

Vezi produsele

Accesorii Boxe

Poweraudio Romania distribuie o gama extrem de larga de accesorii de inalta calitate destinate atat fabricilor producatoare de incinte acustice, cat si entuziastilor DIY care isi doresc o sursa de subansamble pentru proiectele lor. Oferta cuprinde atat role, vopsele, manere, cat si toata gama de suruburi.

Vezi produsele
 

Phonic

Phonic s-a remarcat in ultimii 10 ani de zile prin dezvoltarea unor designuri de amplificatoare, DSP-uri si alte echipamente audio cu un raport pret/performanta foarte bun. Datorita fiabilitatii produselor sale, Phonic a devenit unul dintre principalii furnizori de produse in regim OEM.

Vezi produsele